Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σ. Δετοράκη: «Μέσα από τον αθλητισμό και την ποδοσφαιρική ομάδα να φέρουμε τα παιδιά μας πίσω στα γήπεδα»

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 14:25 Γράφτηκε από τον

Στο καινούργιο Δ.Σ της ομάδας των Γουβών υπάρχουν και 3 γυναίκες πολύ ενεργές στην κοινωνία της περιοχής.

Μια από αυτές είναι η Στέλλα Δετοράκη, σύζυγος του επί χρόνια και εν ενεργεία ποδοσφαιριστή Καρύδη Μανώλη και μια γυναίκα που η ενασχόληση της με τα κοινά με συλλόγους με εθελοντικές πράξεις δεν μπορούσε να λείπει από το καινούργιο Δ.Σ της ομάδας των Γουβών.

Όπως μας δήλωσε αποκλειστικά στο Prismasport.gr η ίδια :

"Αποφάσισα να συμμετέχω και να βοηθήσω όσο μπορω την καινούργια προσπάθεια, αν και γυναίκα το ποδόσφαιρο και η ομάδα των Γουβών λόγω και του συζύγου μου ήταν και είναι μέσα στο σπίτι μου.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα υγιής που να την αγκαλιάσει η κοινωνία των Γουβών όπως και ένα από τα όνειρα και εμένα αλλά και όλων να δημιουργήσουμε ακαδημία για τα παιδιά της περιοχής και μέσα από τον αθλητισμό και την ποδοσφαιρική ομάδα να φέρουμε τα παιδιά μας πίσω στα γήπεδα όπως θέλουμε να φέρουμε και όλο το χωριό να ακολουθεί και να παρακολουθεί την ομάδα μας.

Όπως και κατά το παρελθόν οι Γουβες είχαν μεγάλες επιτυχίες πιστεύω ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την ομάδα που μόνο χαρές έχει φέρει για το χωριό μας."

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νίκος Πατελάρος

Τελευταία άρθρα από τον/την Νίκος Πατελάρος

Σχετικά Άρθρα