Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Στα άκρα η κόντρα Λειβαδίτη και ΕΓΟΗ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 20:51 Γράφτηκε από τον

Μετά από 13 και πλέον χρόνια στον ΕΓΟΗ, αποχώρησε ο ένας εκ των αρχηγών, Μιχάλης Λειβαδίτης, αφήνοντας αιχμές για το Δ.Σ.

Το αντίο του έμπειρου παίκτη έρχεται μερικές ημέρες μετά την αποχώρηση και του έτερου αρχηγού, Θοδωρή Λαγογιάννη από τον ιστορικό σύλλογο της Βαγιάς.

Στη δήλωση του στο Prismasport.gr εξαπολύει δριμεί κατηγορώ για τους διοικούντες, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει απομακρύνουν τα παιδιά του ΕΓΟΗ από την ομάδα, καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αποκομίσουν έσοδα από το σωματείο.

H απάντηση της διοίκησης της ομάδας της Βαγιάς ήταν λιτή και μάλιστα αναφέρει ότι θα λύσουν τις διαφορές στο δικαστήριο τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι
" Η απάντηση στο παιδί του ΕΓΟΗ που στα 40του καθόταν στο πάγκο και είχε τα δάκτυλα του σταυρωμένα οταν έχανε η ομάδα είναι ότι αύριο θα κατατεθεί μήνυση εις βάρος του για να αποδείξει το φαγοπότι που γίνεται στην ομάδα μας.
Τέλος σαν διοίκηση θέλουμε να εκφράσουμε την στήριξη στα παιδιά μας για το άτυχες αποτέλεσμα κόντρα στον Δωρίεα που οφείλετε στο γεγονός ότι η ομάδα αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστή στην θέση του τερματοφύλακα."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search