Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Αποχώρησε με αιχμές...για το Δ.Σ του ΕΓΟΗ ο Μ. Λειβαδίτης

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 17:45 Γράφτηκε από τον

Μετά από 13 και πλέον χρόνια στον ΕΓΟΗ, αποχώρησε ο ένας εκ των αρχηγών, Μιχάλης Λειβαδίτης, αφήνοντας αιχμές για το Δ.Σ.

Το αντίο του έμπειρου παίκτη έρχεται μερικές ημέρες μετά την αποχώρηση και του έτερου αρχηγού, Θοδωρή Λαγογιάννη από τον ιστορικό σύλλογο της Βαγιάς.

Στη δήλωση του στο Prismasport.gr εξαπολύει δριμεί κατηγορώ για τους διοικούντες, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει απομακρύνουν τα παιδιά του ΕΓΟΗ από την ομάδα, καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αποκομίσουν έσοδα από το σωματείο.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Λειβαδίτη:

«Έχω φορέσει την φανέλα του συλλόγου παραπάνω από 13 έτη παίζοντας για την φανέλα και μόνο. Δυστυχώς ένα, ένα τα <<παιδιά>> του ΕΓΟΗ κάποιοι κύριοι δήθεν Εγοήτες τα απομακρύνουν από την ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει στρωθεί ένα τρελό φαγοπότι στο όνομα του ΕΓΟΗ χωρίς να νοιάζονται για το μέλλον της ομάδας. Παρά μόνο τι θα μπει στην τσέπη τους απ'ο τα έσοδα του σωματείου. Φεύγω λοιπόν με πικρία από την ομάδα που αγάπησα και αγαπώ και που δεν κατάφερα τελικά να κλείσω την καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής στον μεγάλο αυτό σύλλογο που λέγεται ΕΓΟΗ».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search