Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Λ. Παπαδάκης: «Ο τρόπος που με υποδέχτηκαν με έκανε να νιώσω πάρα πολύ όμορφα»

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 17:40 Γράφτηκε από τον
Λ. Παπαδάκης: «Ο τρόπος που με υποδέχτηκαν με έκανε να νιώσω πάρα πολύ όμορφα» Λ. Παπαδάκης: «Ο τρόπος που με υποδέχτηκαν με έκανε να νιώσω πάρα πολύ όμορφα»

Στο Prismasport.gr, μίλησε ο προπονητής του Δωριέα Λυκούργος Παπαδάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα του Καστεελλίου στην προσπάθεια που θα πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του ευχαριστεί την ακαδημία Γκέραρντ αλλά και τους υπεύθυνους που του έδωσαν την άδεια να εργαστεί στον Δωριέα ενώ δηλώνει πως ανυπομονεί για την νέα χρονιά.

Πιο αναλυτικά:

"Καταρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ακαδημία Γκέραλντ Παπαδάκης και ιδιαίτερα στον κύριο Μανώλη για την άδεια που μου έδωσε να μιλήσω και να συνεργαστώ με τον Δωριέα.

Όσον αφορά την πρόταση του Δωριέα Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συμβούλιο και στους παίκτες για την τιμή που μου έκαναν να συνεργαστώ μαζί τους για δεύτερη φορά αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά.

Διότι ο τρόπος που με υποδέχτηκαν με έκαναν να νιώσω πάρα πολύ όμορφα.

Και αυτό που με ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο είναι ότι συμφωνήσαμε όλοι μαζί συμβούλιο και παίκτες να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα να έχει κοινωνική δράση και να διακρίνεται ως ενεργό μέλος της κοινωνίας του Καστελλίου και της ευρύτερης περιοχής".

 

Του Μάνου Κασαπάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Search