Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Βλέποντας και κάνοντας στη Βόνη

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 19:20 Γράφτηκε από τον
Βόνη Βόνη

Η ομάδα της Βόνης βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων  στο τοπικό ποδόσφαιρο και συνεπώς έχει βάλει φρένο στον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Η Βόνη στην παρθενική της παρουσία στην Α2 ΕΠΣΗ διέγραψε μία εκπληκτική πορεία που την έφερε ως την 4η θέση της βαθμολογίας.

Ωστόσο επικρατεί αβεβαιότητα για το αύριο της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Αρχικά η Βόνη δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από την επερχόμενη αναδιάρθρωση της ΕΠΣΗ.

Παράλληλα το νέο πρόγραμμα «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων» το οποίο ουσιαστικά υποχρεώνει όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία να λειτουργούν πλέον ως επιχειρήσεις, έχει προβληματίσει αρκετά τους διοικούντες το σωματείο.

Στο... μέτωπο του πάγκου οι γνώμες μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικές για τον προπονητή Μιχάλη Καλυκάκη, ο οποίος στην τριετία που βρίσκεται στη Βόνη έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Παρόλα αυτά λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί δεν έχουν ξεκινήσει σχετικές συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στη Βόνη θα συνεχίζουν να πορεύονται σεμνά, ταπεινά και ερασιτεχνικά σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζονται τη νέα σεζόν.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search