Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ζ. Αναστασάκης: «Θα παίξουμε ελεύθερα με στόχο τη νίκη»

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 11:05 Γράφτηκε από την

Ντέρμπι από τα παλιά, το οποίο ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Ρούβα, ο προπονητής των Ασιτών, Ζαχαρίας Αναστασάκης.

Στο στρατόπεδο της ομάδας επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας για την κατάκτηση της νίκης, παρά τις απουσίες ποδοσφαιριστών, καθώς υπάρχει πίστη σε όλο το ρόστερ του συλλόγου.Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Ιατράκης Γ., Λιανδράκης, Σταυράτης και ο στρατευμένος Κοτζαδάκης, ενώ επιστρέφει ο Θεοχαράκης που απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο νεαρός τεχνικός στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες και ότι όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα και είναι πιο τυχερός θα πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού τεχνικού:

«Προσωπικά αυτό το παιχνίδι θα το χαρακτήριζα ένα ντέρμπι από τα παλιά που ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις σε όσους έχουμε ζήσει αυτές τις δύο ομάδες στις καλύτερες τους μέρες στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες και θεωρώ ότι όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα και είναι πιο τυχερός θα καταφέρει να το κερδίσει. Από την πλευρά μας θα παίξουμε ελεύθερα όπως κάθε εβδομάδα με μόνο στόχο τη νίκη».

 Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search