Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Ζαχαρίας Αναστασάκης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να κατακτήσουμε τη νίκη»

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 10:45 Γράφτηκε από την

Με ανυπομονησία περιμένουν στις Ασίτες το αυριανό 22/9 παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα (16:30), καθώς πρόκειται για ιστορική στιγμή.

Οι Ασίτες επέστρεψαν στην Α2 ΕΠΣΗ και θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούν για να φτάσουν στη νίκη, σύμφωνα με τις δηλώσεις προπονητή, Ζαχαρία Αναστασάκη στο Prismasport.gr.

Ο νεαρός τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαχαρία Αναστασάκη: 

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που εδώ στις Άσιτες περιμένουμε με ανυπομονησία. Η επιστροφή μας στην Α2 σε συνδυασμό με το θετικό ξεκίνημα έχει φέρει μια αισιοδοξία στις τάξεις τις ομάδας. Κάτι το οποίο είναι καλό, ωστόσο από την πλευρά μας με τους ποδοσφαιριστές μου θα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά και εκμεταλλευόμενοι την έδρα μας που είναι η δύναμη μας να φτάσουμε στην νίκη. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και νεανική ομάδα η οποία σίγουρα μετά το κακό της ξεκίνημα θα θέλει να κάνει την δική της αρχή γι'αυτό πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Στον αγωνιστικό τομέα θα απουσιάζει για αρκετό καιρό όπως είναι γνωστό ο Γιώργος Αποστολάκης, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στην προθέρμανση πριν τον αγώνα με τον ΕΓΟΗ.

 Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search