Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Γ. Φιολιτάκης: «Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή»

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 10:25 Γράφτηκε από την

Η Αγία Βαρβάρα θα μπορούσε να είχε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή σύμφωνα με την εικόνα της στο γήπεδο, όπως τόνισε στο Prismasport.gr ο Γιώργος Φιολιτάκης.

Ο προπονητής των «πράσινων» έκανε έναν απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του μπορεί να ξεκίνησε άσχημα, ωστόσο στη συνέχεια πέτυχε σημαντικές νίκες. Παράλληλα εμφανίζεται αισιόδοξος για τη νέα χρονιά τονίζοντας ότι πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του και ότι χρειάζεται υπομονή για να βρεθεί η σταθερότητα που απαιτείται.

Αναλυτικά η δήλωση του νεαρού τεχνικού, ο οποίος στέλνει και τις ευχές του για τη νέα χρονιά:

«Ξεκινώντας το καλοκαίρι τη φετινή προσπάθεια γνωρίζαμε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω των πολλών αλλαγών που έγιναν στην ομάδα και σε διοικητικό επίπεδο αλλά και στο έμψυχο δυναμικό με την φυγή πολλών ποδοσφαιριστών από την περυσινή ομάδα. Η ομάδα πάρα το άσχημο ξεκίνημα προσπάθησε πολύ, κάναμε κάποιες σημαντικές νίκες και κλείσαμε αυτή τη χρονιά πολύ θετικά.Σίγουρα βάση της εικόνας μας στο γήπεδο θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή αλλά επειδή ακριβώς είμαστε μια εντελώς καινούργια ομάδα χρειάζεται χρόνος και υπομονή από όλους για να βρούμε την σταθερότητα που απαιτείται.
Εγώ από την πλευρά μου πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά που απαρτίζουν αυτήν την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ μας και η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη.
Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο, καλές γιορτές, καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρές!!!»

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)