Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Αναβάθμιση του γηπέδου της Τυλίσου από τον Δήμο Μαλεβιζίου!

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 14:24 Γράφτηκε από τον

Αναβαθμίζει ο Δήμος Μαλεβιζίου και η Περιφέρεια Κρήτης το γήπεδο της Τυλίσου.

Το προσεχές διάστημα ξεκινούν οι εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τυλίσου από το Δήμο Μαλεβιζίου με την αρωγή της Περιφέρειας.

Τη σχετική σύμβαση, προϋπολογισμού μελέτης 170.624€ υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τον ανάδοχο του έργου.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρου Καλλέργη, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα της Δημοτικής Ενότητας Τυλίσου Γρηγόρη Περυσινάκη, του

Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Πετούση, του Προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Τυλίσου Μανώλη Βασιλάκη και του Προέδρου του Α.Ο. Τυλίσου Βασίλη Κουβίδη.

Η σύμβαση αφορά τόσο στην προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου Μαλεβιζίου στην Τύλισο, συνολικής επιφάνειας αγωνιστικού χώρου ™️ 5.760τ.μ, όσο και στην προμήθεια και τοποθέτηση προβολέων τελευταίας τεχνολογίας για τις ανάγκες φωτισμού του γηπέδου.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται αρκετές δεκαετίες υποκαθιστώντας τον φυσικό χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου των γηπέδων ποδοσφαίρου.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει γίνει δεκτός από την FIFA και κατ΄ επέκταση από την ΕΠΟ, καθώς μπορεί σε μεγάλο βαθμό να προσομοιώσει στον φυσικό χλοοτάπητα.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, αποτελείται από νήματα όμοια με φυσικό γρασίδι.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport