Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Απ. Παπακώστας: «Είμαι ένας από εσάς» (pic)

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 10:29 Γράφτηκε από τον

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Απόστολος Παπακώστας είπε αντίο στον αγαπημένο του Ρούβα. 

Ο έμπειρος τεχνικός μόνο καλά λόγια είχε να πει για την ομάδα στην οποία ήταν τρία χρόνια από τη  επανίδρυση της και έπειτα ως προπονητής.

Χαρακτήρισε τον Ρούβα ως το ποδοσφαιρικό του σπίτι και ευχαρίστησε διοίκηση, παίκτες και τον φρονιστή της ομάδας που τον στήριξαν στην απόφαση του.

Όπως άλλωστε αναγραφόταν και στο μπλουζάκι που του έδωσε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μανιαδάκης για να τον τιμήσουν για τα τρία χρόνια προσφοράς στον σύλλογο, είναι ένας από εκείνους, λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας αναμέτρησης κόντρα στις Ασίτες στον πάγκο του Ρούβα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο συγκινητικό μήνυμα του ο Απόστολος Παπακώστας:

«Τα λόγια σε κάποιες περιπτώσεις, δεν έχουν την βαρύτητα που πρέπει για να εκφράσουν, ακριβώς τα συναισθήματα.

Ο Ρούβας είναι για μένα το ποδοσφαιρικό μου σπίτι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν υπέροχα με όλες τις δυσκολίες που είχαμε.

Τα παιδιά της διοίκησης, έδειξαν ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος προσέγγισης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μόνο καλά λόγια έχω να πω.

Με στήριξαν τρία χρόνια και στηρίζουν και τώρα την απόφαση μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου και τον φροντιστή μας. Καλή συνέχεια και συνεχίστε όπως παίξατε σήμερα, ΑΝΤΡΊΚΙΑ!!!

 

Όπως λέτε και σεις...

Είμαι ένας από εσάς!!!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport