Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Α. Παπακώστας: «Με προετοιμασία ελλιπή και χωρίς φιλικά ποιος μπορεί να κρίνει και να βγάλει φαβορί;»

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 17:51 Γράφτηκε από τον
Ο προπονητής του Ρούβα, Απόστολος Παπακώστας. Ο προπονητής του Ρούβα, Απόστολος Παπακώστας.

Στο Prismasport.gr μίλησε ο Απόστολος Παπακώστας για τον καταρτισμό των ομίλων στην Α2 ΕΠΣΗ με γεωγραφικά κριτήρια σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής του Ρούβα δεν κρύβει την ανησυχία του για το γεγονός ότι λόγω της παράτασης των περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη, η προετοιμασία των ομάδων για την έναρξη των πρωταθλημάτων θα είναι ελλιπής.

Ο έμπειρος τεχνικός επίσης επισήμανε ότι θεωρητικά, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 2ος όμιλος, στον οποίο τοποθετήθηκε η ομάδα της Γέργερης είναι πιο δύσκολος. Κανείς όμως δεν γνωρίζει την πραγματική δυναμική των ομάδων.

Ο Απόστολος Παπακώστας θεωρεί ότι τα φετινά πρωταθλήματα θα υστερούν σε ποιότητα σε σύγκριση με τα παλαιότερα χρόνια λόγω των ειδικών συνθηκών με τα περιοριστικά μέτρα.

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή του Ρούβα:

«Νομίζω ότι ο σχηματισμός των ομίλων κρύβει μια αδικία. Βάσει των θεωριών είναι ο όμιλος μας αυτός που φαίνεται να είναι ο πιο δύσκολος για όλους. Θεωρητικά πάντα αφού καμία ομάδα δεν ξέρει πραγματικά αυτή την στιγμή ούτε καν τις δικές της δυνατότητες, πόσο μάλλον των αντιπάλων. Με προετοιμασία ελλιπή και χωρίς φιλικά ποιος μπορεί να κρίνει και να βγάλει φαβορί;

Κατά την γνώμη μου θα είναι τα χαμηλότερα ποιοτικά, τοπικά πρωταθλήματα φέτος, λόγω των συγκυριών. Και δεν έχει κανείς την ευθύνη για αυτό.

Ας ελπίσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές αν γίνουν πρωταθλήματα θα καταφέρουν να μείνουν υγιείς, αφού δεν θα είναι κανείς πραγματικά έτοιμος για την πίεση του παιχνιδιού.

Φυσικά η απόφαση για έναρξη 10-11 Οκτωβρίου δεν ξέρω αν είναι σωστή αφού τα μέτρα θα λήξουν λίγες μέρες πριν».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport