Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζ. Αναστασάκης: «Μεγάλη ψυχολογική ώθηση η επανεκκίνηση»

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 14:30 Γράφτηκε από τον

Στο Prismasport.gr μίλησε ο Ζαχαρίας Αναστασάκης.

Το ενδεχόμενο επανεκκίνησης των τοπικών πρωταθλημάτων, κλήθηκε να αναλύσει σε επικοινωνία που είχε με το Prismasport.gr ο νεαρός κόουτς των Ασιτών.

Ο φέρελπις προπονητής τόνισε πως είναι πολύ θετικό το σενάριο της επανέναρξης, καθώς είναι μεγάλη η ψυχολογική ώθηση που θα δώσει σε πολλούς ανθρώπους το ενδεχόμενο αυτό.

Παρ'όλα αυτά επισήμανε πως θα πρέπει να υπάρξει ένα πλάνο αλλά και τα μέτρα που θα παρθούν να τηρούνται με μεγάλη προσοχή για να μην ξαναφτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα.

Ο Ζαχάρης Αναστασάκης δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του, για τις γιορτές που έρχονται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καταρχήν θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ θετικό το ότι φαινομενικά ξεκινάμε ξανά.

Σίγουρα όλοι μας αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε θέλουμε να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι μεγάλη η ψυχολογική ώθηση που θα μας δώσει αυτό γιατί κακά τα ψέματα είναι ένα κομμάτι της ζωής μας που το κάνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Από εκεί και πέρα σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει ένα πλάνο επανεκκίνησης που θα προστατεύει όσο το δυνατόν περισσότερο όλους εμας.

Θα πρέπει να παρθούν κάποια μέτρα τα οποία θα τηρούνται με μεγάλη προσοχή για να μην ξαναφτασουμε στο σημείο που είμαστε τώρα. Σίγουρα οι αρμόδιοι ξέρουν καλύτερα και θα πράξουν το καλύτερο για όλους μας.

Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλο το κόσμο καλές γιορτές. Με υγεία πάνω από όλα. Ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος για όλους μας και να μας βρει στους αγωνιστικούς χώρους όσο το δυνατόν γρηγορότερα.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα