Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Ο μουσικός παράγοντας των Ασιτών Μιχάλης Διαμαντάκης (video)

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 11:51 Γράφτηκε από τον

Ο Μιχάλης Διαμαντάκης έχει συνδεθεί συναισθηματικά με την ομάδα των Ασιτών, την οποία υπηρετεί τα τελευταία δυο χρόνια! 

Ο νεαρός παράγοντας μίλησε στο prismasport.gr για την ενασχόληση του με τις Ασίτες αλλά και την δεύτερη του αγάπη... την μουσική!

Προστέθηκε στο συμβούλιο των Ασιτών τον Μάρτιο του 2018 επί προεδρίας του Δημήτρη Μανουσάκη, αναλαμβάνοντας χρέη γενικού γραμματέα για έναν χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Μετέπειτα ανάλαβε ταμίας στην ομάδα όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα σε αυτή την θέση.

«Η ομάδα των Ασιτών έχει γίνει πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μου όπως και των υπόλοιπων μελών του συμβουλίου. Σίγουρα δεν μας ευχαριστεί όλο αυτό που συμβαίνει φέτος με το τοπικό ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας, παρόλα αυτά κάνουμε υπομονή γιατί προέχει η ασφάλεια και η υγεία όλων μας. Εύχομαι να περάσει όλο αυτό όσο γίνεται πιο γρήγορα και ανώδυνα για να επιστρέψουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς»

Πέρα από τα Διοικητικά με τις Ασίτες, ασχολείται από μικρή ηλικία με την παραδοσιακή αλλά και έντεχνη μουσική. Παίζει λαγούτο και τραγουδάει, έχοντας συγκρότημα με τον καλό του φίλο και σύντεκνο του Μύρο Χαιρέτη, οι οποίοι είναι μαζί από το 2011.

«Ξεκίνησα σε αρκετά μικρή ηλικία, από τα 18 μου και ασχολούμαι μέχρι σήμερα με το λαγούτο και το τραγούδι. Κυρίως στο Κρητικό αλλά και το έντεχνο ρεπορτόριο. Έχω συγκρότημα μαζί με τον καλό μου φίλο και σύντεκνο Μύρο Χαιρέτη, όπου είμαστε μαζί από το 2011. Δυστυχώς η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για όλους και ιδιαίτερα για τους μουσικούς διότι η πολιτεία μας έχει αφήσει στο έλεος του κορωνοϊού αβοήθητους. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ υπομονή και καλή δύναμη σε όλο τον κόσμο, να προσέχει την υγεία του και εύχομαι σύντομα όλο αυτό που περνάμε να ανήκει στο παρελθόν»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Search