Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπορούσε θετικό αποτέλεσμα η Χερσόνησος - Τι της λείπει;

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 09:45 Γράφτηκε από τον

Η Χερσόνησος που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 ΕΠΣΗ έχει αλλάξει ριζικά την φετινή χρονιά και είναι σίγουρα μία νέα και εντελώς διαφορετική ομάδα. 

Το συγκρότημα του Άγγελου Βαρδάκη είναι σαφώς πιο νεανικό ωστόσο παράλληλα διαθέτει παίκτες με εμπειρία όπως οι Καπετανάκης, Καλεμάκης, Ψαρουλάκης, Συντυχάκης και Τζιράκης. 

Τις εντυπώσεις κλέβει ο Κρίστιαν Φρρόκου ο οποίος είναι άγνωστος στο κοινό του Ηρακλείου, αλλά ήδη στα δυο πρώτα παιχνίδια της ομάδας έχει δείξει μερικές από τις ικανότητες που διαθέτει. 

Η Χερσόνησος βέβαια χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά για να φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο ενώ φαίνεται να λείπουν κάποια κομμάτια για να συμπληρωθεί το παζλ καθώς έχει ανάγκη ένα σέντερ φορ,

Στο ματς κόντρα στον Ρωμανό οι Χερσονισιώτες παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα μέχρι την στιγμή της αποβολής του Χιλά όπου έμειναν με παίκτη λιγότερο και μέχρι εκείνο το σημείο θα μπορούσαν να είχαν διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στην πιο έμπειρη και δυνατή ομάδα της Ελιάς. 

Σε συνεργασία με τον Άγγελο Βαρδάκη βρίσκεται στο τεχνικό τιμ ο γνωστός Ηρακλειώτης γυμναστής Δημήτρης Τριβιζαδάκης (ήταν στις ακαδημίες της ΠΑΕ Παναχαϊκής και της ΠΑΕ Ολυμπιακός) και η δουλειά του δείχνει σιγά - σιγά να βελτιώνει το σύνολο της ομάδας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα