Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Τριτωνία - Οι δηλώσεις του Ζ. Νοικοκυράκη

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 12:57 Γράφτηκε από τον
Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Τριτωνία - Οι δηλώσεις του Ζ. Νοικοκυράκη Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Τριτωνία - Οι δηλώσεις του Ζ. Νοικοκυράκη

Συνεχίζονται με σταθερό ρυθμό οι προπονήσεις στην Τριτωνία, η οποία την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο τον ΑΟΤ - Διαβάστε όσα είπε ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την αρχή της προετοιμασίας, είναι ο λιγοστός αριθμός συμμετοχών στις προπονήσεις λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν οι παίκτες.

Ωστόσο τόνισε πως υπάρχει όρεξη για δουλειά από τους ποδοσφαιριστές του και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι με τις προσθήκες των υπολοίπων, η Τριτωνία θα κατέχει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Παράλληλα ο κόουτς επισήμανε πως ο σύλλογος του Αστριτσίου θα κινηθεί για την περαιτέρω ενίσχυση του, σε θέσεις όπως του κεντρικού αμυντικού και ενός νεαρού σε ηλικία μέσου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης.

«Είμαι ικανοποιημένος από τις πρώτες προπονήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην ομάδα, ωστόσο ένα μεγάλο αρνητικό ειναι ο μικρός αριθμίς συμμετοχής στην προετοιμασία. Πολλά παιδιά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν δύνανται να παρευρίσκονται στην προπόνηση. Παρ'ολα βλέπω πως υπάρχει όρεξη για δουλειά από τους ποδοσφαιριστές και πιστεύω με την προσθήκη των άλλων παιδιών να είμαστε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο για κάθε αντίπαλο. Η ομάδα θα κινηθεί περαιτέρω, καθώς θέλουμε ακόμη ένα στόπερ και ενα νεαρό παίκτη σε ηλικία ο οποίος θα αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport