Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Ανέτοιμη και με απουσίες η Τριτωνία, τι δήλωσε ο Στ. Ανωγειανάκης

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 12:36 Γράφτηκε από την

Στην Τριτωνία παρά τα προβλήματα με απουσίες παικτών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για την πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Αστριτσίου την Κυριακή 15/9 στις 17:00 θα φιλοξενήσει σε μια δύσκολη πρεμιέρα τον ΠΑΟΚρουσώνα και τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητή, Στέλιο Ανωγειανάκη. 

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Prismaport.gr για το πρώτο ματς της χρονιάς επισημαίνοντας ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη, ωστόσο θα κάνει την προσπάθεια της να πάρει το καλύτερο δυνατό από τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Ανωγειανάκη:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μην ξεχνάμε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν απρόοπτα. Εμείς δεν είμαστε έτοιμοι, η ομάδα χρειάζεται ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Δεν είχαμε όλους τους παίκτες στην προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να καταφέρουμε να είμαστε όλοι μαζί ως ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχουν κάνει όλα τα παιδιά και θα προσπαθήσουμε στον πρώτο αγώνα να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Το ευχάριστο είναι ότι η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα με τον Μανόλη Συντιχάκη να είναι ο άνθρωπος που δίνει και την ψυχή του για να λύσει όλα τα θέματα». 

Οι Γκίνης και Μιφτάρι θα είναι σίγουρα εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)