Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάθετα αντίθετος σε μείωση των ομάδων ο ΠΑΟΚ - Προτείνει συνάντηση

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 19:13 Γράφτηκε από τον
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚρουσώνα σχολίασε το δημοσίευμα του Prismasport.gr που κάνει λόγο για διεξαγωγή της Α1 ΕΠΣΗ με 14 ή 15 ομάδες και όχι 16 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.  (Δείτε εδώ)

Η ομάδα του Κρουσώνα είναι κάθετα αντίθετη σε τέτοιο ενδεχόμενο τονίζοντας πως το πρωτάθλημα πρέπει να γίνει όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ προτείνει στην ΕΠΣΗ να καλέσει συνάντηση με τις ομάδες της Α1, ώστε να αποφασισθεί μία από κοινού και δίκαιη λύση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με σημερινοί δημοσίευμα του εγκύρου αθλητικού σάιτ prisma sport για τον αριθμό των ομάδων οπού και θα συμμετέχουν στην πρώτη τη τάξη κατηγορία της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων ηράκλειου (Ε.Π.Σ.Η) επιθυμούμε μέσω της παρούσης να εκφράσουμε τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας γύρω από το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

Ήμασταν από τις πρώτες ομάδες οπού και αρχίσαμε τον αγωνιστικό και οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας μας βάση των διαβεβαιώσεων ότι ο αριθμός των ομάδων στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα ήταν 16 και λόγω της επικείμενης αναδιάρθρωσης όπως και έγινε αρχικά.

Κουβαλώντας και στην πλάτη ένα βαρύ φορτίο οικονομικών υποχρεώσεων της προηγούμενης σεζόν λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Το οικονομικό πλάνο σχεδιάστηκε και εγκρίθηκε από το ΔΣ του ΠΑΟΚ για ένα 8μηνης ή 9μηνης διάρκειας πρωτάθλημα οπού και θα υπήρχε η δυνατότητα εφαρμογής του οικονομικού πλάνου οπού και είχαμε σχεδιάσει .

Κάθε λοιπόν απόφαση οπού και θα μας οδηγήσει σε ένα πρωτάθλημα 5/6 /μηνών μας βρίσκει κάθετα αντίθετους τόσο ως την εφαρμογή του όσο και ως προς την διεξαγωγή του.

Προτείνουμε στην Ε.Π.Σ.Ηρακλειου η οποία έως και σήμερα δίνει καθημερινά τα διαπιστευτήρια της με απολυτή επιτυχία σε ολόκληρη την επικράτεια καθώς και στις υπόλοιπες ομάδες της Α1 σε μια έκτακτη συνάντηση - συζήτηση σχετικά με την εξεύρεση από κοινού λύσης -απόφασης κοινά αποδεκτής από όλους μας.⚽️??

ΔΣ
ΠΑΟΚρουσώνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα