Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Συνάντηση την Τετάρτη με φόντο το μέλλον... του ΠΑΟΚρουσώνα

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 17:45 Γράφτηκε από τον

Συνάντηση σε αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου του Κρουσώνα θα γίνει την Τετάρτη στις 19.00, όπου το Δ.Σ. του ΠΑΟΚρουσώνα έχει συγκαλέσει όλους τους φορείς της κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 

Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι η συζήτηση-ενημέρωση γύρω από το πλάνο και το μέλλον του ΠΑΟΚρουσώνα και τις σκέψεις που προτίθετε να θέσει σε εφαρμογή άμεσα και αφορούν το κομμάτι του αθλητισμού αλλά και του marketing.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Για αύριο Τετάρτη 13/11/2019 ο ΠΑΟΚρουσώνα έχει συγκαλέσει όλους τους φορείς της κοινωνίας του Κρουσώνα καθώς και της ευρύτερης σε αυτόν περιοχής για μία συζήτηση – ενημέρωση γύρω από το πλάνο και το μέλλον του μεγαλύτερου αθλητικού φορέα της περιοχής (ΠΑΟΚ) όσο και για τα ανοίγματα και τις σκέψεις που προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή άμεσα τόσο στον χώρο του αθλητισμού όσο και στον χώρο του marketing. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου στις 19/00. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε αυριανούς αθλητές, αυριανούς πρωταθλητές, αυριανούς πολίτες.

Δ.Σ. ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ