Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Κώστας Μπουμάκης: «Όσο είμαι πρόεδρος ο ΠΑΟΚ θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους»

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 11:50 Γράφτηκε από την

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες τη νέα χρονιά, ωστόσο τα αποτελέσματα και η συγκομιδή βαθμών μέχρι την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ δεν δικαιώνουν τις προσπάθειες και τους κόπους των ανθρώπων της ομάδας.

Ο σύλλογος του Κρουσώνα βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς, γεγονός που δεν πτοεί τους ιθύνοντες. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και ο ΠΑΟΚ έχει τον χρόνο με το μέρος του για να κάνει την επανεκκίνηση. Η αρχή έγινε με την αλλαγή προπονητή και την επιστροφή στις νίκες με την έλευση του Δημήτρη Βολονάκη, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας και διαθέτει πλούσια εμπειρία στο τοπικό πρωτάθλημα. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚρουσώνα, Κώστας Μπουμάκης μίλησε στο Prismasport.gr τονίζοντας ότι ο στόχος της ομάδας δεν αλλάζει και ότι οι παράγοντες δεν κάνουν εκπτώσεις...στα όνειρα και στις φιλοδοξίες μια περήφανης κοινωνίας, όπως είναι αυτή του Κρουσώνα. Ο «ηγέτης» του ΠΑΟΚ, ο οποίος δίνει και την ψυχή του και έχει δημιουργήσει σχέσεις καρδιάς με το σωματείο είναι κατηγορηματικός επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι όσο βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας οι στόχοι θα είναι πάντα υψηλοί σε όποια διοργάνωση και αν λάβει μέρος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπουμάκη:

«Όσο βρίσκομαι εγώ στο τιμόνι της αγαπημένης μας ομάδας ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστεί σε κάθε διοργάνωση όταν και όπου αγωνίζεται. Το όνομα, και η ιστορία της ομάδας μας, καθώς και η κληρονομιά που μας άφησαν οι προηγούμενες γενιές και διοικήσεις είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν εκπτώσεις στα όνειρα και στις φιλοδοξίες μιας περήφανης κοινωνίας  όπως αυτής του Κρουσώνα».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)