Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Με συγκινητική μαντινάδα το αντίο του Λεμονάκη στον Κοζυράκη

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 17:00 Γράφτηκε από τον

Με μια συγκινητική δήλωση στο Prismasport.gr, ο Μανόλης Λεμονάκης αποχαιρέτησε τον Γιάννη Κοζυράκη, ο οποίος σταμάτησε από την ομάδα για προσωπικούς λόγους.

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ τονίζει μεταξύ άλλων ότι κάποια πράγματα στη ζωή είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο και αφιερώνει στον παίκτη μια μαντινάδα, ενώ του εύχεται καλή δύναμη.

Αναλυτικά η δήλωση του Μανόλη Λεμονάκη:

«Ήθος, αξιοπρέπεια, σεβασμός. Είναι κάποιες στιγμές που το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν στη ζωή υπάρχουν σημαντικότερα θέματα. Μεγάλη μου τιμή φίλε μου, Γιάννη Κοζυράκη που συνεργάστηκα μαζί σου, μεγάλη τιμή και για την ομάδα μας που φόρεσες τη φανέλα της. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα γυρίσεις πίσω να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε από πέρυσι. Ένα από τα καλύτερα παιδιά εντός και εκτός γηπέδων. Είναι τιμή μου να είσαι κάτι παραπάνω από φίλος μου. Σου αφιερώνω αυτούς τους στίχους να τους θυμάσαι. Πάντα τα δύσκολα ο θεός στους δυνατούς τα δίνει γιατί στους αδύνατους ποτέ δεν έχει εμπιστοσύνη. Καλή δύναμη. Εις το επανιδείν Κόζαρε!»

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)