Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Αφιέρωσε τη νίκη στον Γιώργο Μπλεμένο ο Γιάννης Κρητικός

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 14:24 Γράφτηκε από τον
Γιώργος Μπλεμένος Γιώργος Μπλεμένος

Στον αείμνηστο Γιώργο Μπλεμένο αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΝΟΜ επί του ΑΟ Τυμπακίου ο παράγοντας της ομάδας των Μαλίων, Γιάννης Κρητικός.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Γιάννης Κρητικός ανέφερε πως μεγαλύτερη σημασία από τη νίκη είναι πως σιγά-σιγά ο ΠΑΝΟΜ γίνεται ομάδα, μία ομάδα που αποτελείται ως επί το πλείστον από παιδιά της περιοχής των Μαλίων.

Ο Γιάννης Κρητικός αφιέρωσε τη νίκη στον αείμνηστο Γιώργο Μπλεμένο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΠΑΝΟΜ-ΤΥΜΠΑΚΙ 1-0 Με νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος ο ΠΑΝΟΜ εγκαινίασε το γήπεδο του ύστερα από ένα χρόνο. Αυτό όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι αρχίζουμε και γινόμαστε ΟΜΑΔΑ. Η απόφαση μας να ξαναδημιουργήσουμε μία ομάδα που θα αποτελείτε στο μεγαλύτερο ποσοστό από Μαλιωτες ποδοσφαιριστές αλλά και η αλλαγή νοοτροπίας μέσα και έξω από τα αποδυτήρια θα είναι ο φετινός στόχος. Ξέρουμε ότι ο δρόμος θα είναι ανηφορικός, θα έρθουν μέρες δύσκολες και μόνο αν είσαι ξανά οικογένεια μπορείς να βγεις αλώβητος σε αυτό το πρίν δύο μηνών ρίσκο που πήραμε κάποιοι. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μαλιώτη προπονητή μας Κουλούρα Γιάννη που για άλλη μια φορά αναλαμβάνει δύσκολο εγχείρημα ,τούς γηγενείς ποδοσφαιριστές ,τον Παπαδάκη και Φράγκο που μας πίστεψαν, όλο το team των παραγόντων για την εμπιστοσύνη τους αλλά κυρίως τον Ζαχαρία Βλαστό που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ο κεντρικός ιστός της ιστορίας αυτής της ομάδος. Τελειώνοντας νιώθω την ανάγκη να αφιερώσω αυτή την πρώτη νίκη σε ένα άνθρωπο που έφυγε γρήγορα και είχε κερδίσει τον σεβασμό μου τον Γιώργο Μπλεμένο. Καλή συνέχεια.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport