Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Γ. Κρητικός: «Βρίσκεστε μακριά από την πραγματικότητα»

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 21:10 Γράφτηκε από τον
Ο παράγοντας του ΠΑΝΟΜ, Γιάννης Κρητικός Ο παράγοντας του ΠΑΝΟΜ, Γιάννης Κρητικός

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο παράγοντας του ΠΑΝΟΜ, Γιάννης Κρητικός δίνει την απάντηση για τα μεγάλα έξοδα που έχει μια ερασιτεχνική ομάδα.

Η ανάρτηση του είναι στο πλαίσιο της τοποθέτησης του έμπειρου παράγοντας γύρω από την εισπρακτική πολιτική που θέλει να επιβάλει ο δήμος Χερσονήσου.

Πιο αναλυτικά ο Γιάννης Κρητικός αναφέρει στην ανάρτηση του:

"Σε συνέχεια της τοποθέτησης μου γύρω από την εισπρακτική πολιτική που θέλει να επιβάλει ο δήμος η απάντηση σε κάποιους της κοινωφελούς στο ερώτημα μά οπώς δίνουν χρήματα σε ποδοσφαιριστές έτσι πρέπει να πληρώνουν οι ερασιτέχνες παράγοντες και τον Δήμο αναφέρω τα εξής για να μαθαίνεται, καθώς βρίσκεστε μακριά από την πραγματικότητα.

Έξοδα ομάδων τοπικού πρωταθλήματος χωρίς καμιά αμοιβή ποδοσφαιριστή . Δήλωση πρωταθλήματος και κυπέλου 400€ . Διαιτησίες 20 ×150=3000€ .Γιατρός αγώνων 20×50=1000. Δελτία 300€. Εξετάσεις αθλητών 1000€. Μετακινήσεις 1000€ Φαρμακείο 400€ Προπονητης--γυμναστης --φροντιστής 14000.Τραυματισμοί 3000€.Ρουχισμος και αθλητικό υλικό 3000€ Γενικό σύνολο 27.100 € Αυτό λοιπόν το ποσό περίπου προσπαθεί να μαζέψει ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ παράγοντας για να λειτουργήσει κάθε ομάδα του τόπου χωρίς να κοστολογεί τις ατελείωτες ώρες παρουσία του και να μπορεί να δώσει μια διέξοδο που δεν εγκυμονεί κινδύνους στη νεολαία.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι ακόμα και η οικονομική στήριξη κάποιων ανθρώπων προς τα σωματεία , γίνεται αποκλειστικά από αγάπη για τον τόπο τους ή από προσωπικές γνωριμίες , αφού δεν περιμένουν από μια ταμπέλα που θα έρθουν κάθε 15 μέρες 30-40 φίλαθλοι , να διαφημίσουν την επιχείρηση τους. Ακόμα και ο γάιδαρος έχει κάποιες αντοχές στα βάρη, μην του προσθέτετε και άλλα γιατί θα γονατίσει και τότε βρήτε τον τρόπο να τα κουβαλήσετε .

Για να μην παρεξηγηθώ, προσωπικά θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να έχει καθόλου βάρη. Καλό βράδυ."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport