Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Γιάννης Κουλούρας: «Ο ΠΑΝΟΜ έχει βαρύ όνομα και πρέπει να το σεβαστούμε»

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 13:41 Γράφτηκε από την

Στον ΠΑΝΟΜ φέτος ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια, προκειμένου το ιστορικό σωματείο σε βάθος χρόνου να επιστρέψει εκεί που ανήκει στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά και στην επαγγελματική οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Στην ομάδα των Μαλίων δουλεύουν πλέον δίνοντας το βάρος στον οργανωτικό τομέα και στη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Παράλληλα και στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική και να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής, Γιάννης Κουλούρας μίλησε στο Prismasport.gr για τΙς βασικές προτεραιότητες που έχουν τεθεί τονίζοντας ότι ο ΠΑΝΟΜ έχει βαρύ όνομα και όλοι στον σύλλογο πρέπει να το σεβαστούν και να κάνουν το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε η ομάδα να ξαναζήσει τις παλιές μεγάλες στιγμές.

«Οι βασικοί μας στόχοι είναι πρώτον να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο και μέχρι τον Οκτώβριο να δουν όλοι ένα πραγματικό στολίδι στα Μάλια. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί φέτος η διοίκηση και η νέα Δημοτική Αρχή δείχνουν διάθεση και ενδιαφέρον για το γήπεδο. Επίσης το σωματείο δουλεύει πλέον με γνώμονα την άρτια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Ο ΠΑΝΟΜ έχει βαρύ όνομα και πρέπει πρώτα εμείς να το σεβαστούμε και να εργαστούμε έτσι ώστε να επιστρέψει στο μέλλον εκεί που ανήκει», υπογράμμισε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΝΟΜ μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος το Σάββατο 14/9 στις 17:30 υποδεχόμενος τον Ανθεστίωνα. «Η πρεμιέρα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες και ένα παραπάνω για την δική μας ομάδα. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη το ρόστερ και αρκετοί παίκτες απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επίσης με τα έργα που γίνονται στο γήπεδο δεν κάναμε την προετοιμασία με τον τρόπο που επιθυμούσα. Ο στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και μην ξεχνάμε ότι είμαστε ο ΠΑΝΟΜ και βέβαια θέλουμε να κερδίζουμε. Διαθέτουμε παίκτες με εμπειρία και ποιότητα και μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Πιστεύω ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε καταφέρει να μαζευτούμε και να βρούμε τον ρυθμό μας. Αν καταφέρουμε να συνδυάσουμε τους βασικούς στόχους που προανέφερα αλώβητοι και με μια καλή πορεία φέτος αυτό θα είναι ευχάριστο. Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΝΟΜ.

Στον αγώνα με τον Ανθεστίωνα θα απουσίασει σίγουρα ο Νοκάι (υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παρθενιάδη, ο οποίος είναι τραυματίας.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ