Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Σοκ: Ολική ρήξη χιαστού για τον Κλωνάρη!

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 13:18 Γράφτηκε από τον

Τεράστιο σοκ για τον ΟΦΑ που χάνει τον Μανώλη Κλωνάρη για τουλάχιστον 6 μήνες.

Έναν από τους παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα με την απόδοση του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ, θα χάσει ο Ο.Φ.Αρκαλοχωρίου.

Ο λόγος για τον Μανώλη Κλωνάρη ο οποίος υπέστη ολική ρήξη χιαστού  στα τελευταία λεπτά της πρεμιέρας με τον Ρωμανό.

Ο άτυχος παίκτης υπεβλήθη σε μαγνητική εξέταση και επιβεβαιώθηκε ότι θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργίου και είναι πολύ πιθανόν να μην αγωνιστεί ξανά αυτή τη σεζόν, μιας και ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι 6 με 9 μήνες.

Άμεσως στο πλευρό του παίκτη στάθηκαν άπαντες στην ομάδα του Αρκαλοχωρίου που είχαν πάθει σοκ από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του.

Αυτή είναι μία άσχημη συγκυρία για τον Κλωνάρη που διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του και είναι πιθανόν να κρεμάσει τα παπούτσια του με πολύ δυσάρεστο τρόπο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΑρκαλοχωρίου:

Σύμφωνα με την μαγνητική εξέταση στην οποία υπεβλήθη μετά τον τραυματισμό του στο εναρκτηριο παιχνιδι της ο ομαδας μας ο αθλητής της Κλωναρης Εμμανουηλ υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Το Δ.Σ της ομάδας μας, οι προπονητες και οι συμπαιχτες του θα σταθούν δίπλα στον αθλητή μας και θα κάνουν τα πάντα για την γρηγορότερη και κυρίως ασφαλέστερη αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Ο Μανωλης είναι και θα παραμείνει μέλος της ομάδας μας, ηθικά και υλικά στεκόμαστε δίπλα του και τον περιμένουμε ξανά στο γηπεδο σύντομα!

Το prismasport.gr εύχεται περαστικά στον Μανώλη Κλωνάρη και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport