Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η διαφορετική πρόταση του Δ. Κόκκινου για την τήρηση των μέτρων

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 13:28 Γράφτηκε από τον
Η διαφορετική πρόταση του Δ. Κόκκινου για την τήρηση των μέτρων Η διαφορετική πρόταση του Δ. Κόκκινου για την τήρηση των μέτρων

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Κόκκινου στο Prismasport.gr.

Την δική του όψη του νομίσματος κατέθεσε με τοποθέτηση του στο Prismasport.gr ο προπονητής της Μινωικής.

Ο έμπειρος κόουτς της "Μπάρτσα" εξέφρασε την πίστη του ότι θα επανέλθει η κανονικότητα καθώς η κατάσταση έχει εξαντλήσει τους πάντες.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Δημήτρης Κόκκινος τόνισε ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την δική του ατομική ευθύνη, διαφορετικά ας βρουν εταιρίες security να κυνηγάνε ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους, εντός και εκτός γηπέδων να τηρήσουν τα μέτρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κόκκινος:

«Πιστεύω ότι γρήγορα θα επανέλθει η κανονικότητα και θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, αφού η κατάσταση έχει κουράσει και μας έχει εξαντλήσει όλους σε όλα τα επίπεδα.

Τα μέτρα που προβλέπουν για covid19 για το χώρο του ποδοσφαίρου θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν και πρέπει ο κάθε άνθρωπος να έχει τη ατομική του ευθύνη για να προστατευθεί απέναντι στο covid19, διαφορετικά ας βρουν εταιρίες security να κυνηγάνε τα παιδιά, τους παράγοντες και τους φιλάθλους εντός και εκτός γηπέδων να τηρήσουν τα μέτρα»

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα