Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Οι πέντε περιοχές του Ηρακλείου που καθιστούν την Μινωική, ανανεώσιμη «πηγή» ποδοσφαιριστών!

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 15:33 Γράφτηκε από τον
Οι πέντε περιοχές του Ηρακλείου που καθιστούν την Μινωική, ανανεώσιμη «πηγή» ποδοσφαιριστών! Οι πέντε περιοχές του Ηρακλείου που καθιστούν την Μινωική, ανανεώσιμη «πηγή» ποδοσφαιριστών!

Αναμφισβήτητα η Μινωική αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του Ηρακλείου, ωστόσο αυτό που την κάνει μοναδική είναι το ταλέντο που υπάρχει στις γύρω περιοχές, πράγμα που την καθιστά, ανανεώσιμη πηγή ποδοσφαιριστών.

Παραδοσιακά η "Μπάρτσα" έβγαζε και βγάζει, πολλά φιντάνια από τις Ακαδημίες της, οι οποίες αποτελούνται από παιδιά που κατοικούν στις γύρω περιοχές.

Νέα Αλάτσατα, Φορτέτσα, Κνωσού, Πεντεβή και Άη Γιάννης, αποτελούν αν μπορούμε να το εκφράσουμε, μία ανεξάρτητη «πηγή» ταλέντων, στην οποία βασίζεται και θα βασίζεται για χρόνια η Μινωική.

Βήμα - βήμα λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια και μέσα από τα στάδια ωρίμανσης ποδοσφαιρικής και όχι μόνο, με την αρχή να γίνεται στις υποδομές του συλλόγου, όπου πραγματικά τα τελευταία χρόνια γίνεται εξαιρετική δουλειά, στην συνέχεια οι νεαροί ποδοσφαιριστές μεταπηδούν στους Νέους, η οποία στην ουσία προετοιμάζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την είσοδο τους στην μεγάλη ομάδα της Μινωικής.

Όπως ενημερωθήκατε τις προηγούμενες μέρες η διοίκηση της "Μπάρτσα"  έκανε γνωστό τον προβιβασμό, τριών παικτών (Τρουλινός, Παρτάλης, Αλεξάκης), ενώ σίγουρα έπεται και συνέχεια.

 

ΝΙ.ΠΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Από τους Νέους Μινωικής... στην πρώτη ομάδα ο 18χρονος Αλεξάκης!

 

Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της Μινωικής ο Παρτάλης

 

Από τους Νέους Μινωικής στην Μινωική ο Άρης Τρουλινός!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport