Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Μπ. Ντάγκινης: «Πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα, όχι το Κύπελλο»

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 19:55 Γράφτηκε από τον
Μπ. Ντάγκινης Μπ. Ντάγκινης

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μινωικής, Μπάμπη Ντάγκινη, στο Prismasport.gr, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΠΑΝΟΜ για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Η Μινωική γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον ΠΑΝΟΜ και αποχαιρέτησε το Κύπελλο, αλλά όπως τόνισε ο προπονητής της πρώτος στόχος πάντα είναι το πρωτάθλημα.

Παράλληλα ανέφερε πως το παιχνίδι ήταν μία ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές, ενώ υπογράμμισε πως το μυαλό όλων είναι στο ματς ζωής ή θανάτου με τον ΑΟ Τυμπακίου για την Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάμπης Ντάγκινης:

«Εμείς σήμερα ήρθαμε εδώ με πάρα πολλά προβλήματα, πολλά παιδιά δεν μπορούσαν λόγω δουλειάς να συμμετέχουν, ενώ είχαμε και μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Βάλαμε μικρά παιδιά, έτσι κι αλλιώς εμείς παίζουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή ζωής και θανάτου, αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και όχι το Κύπελλο.

Ήρθαμε εδώ να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά. Σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο αντεπεξήλθαν, δηλαδή μπήκαν μέσα στο παιχνίδι καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας, προσπάθησαν πάρα πολύ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, που όπως είδατε δεν είχαμε ούτε μία αλλαγή, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport