Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Κ. Στεφανής: «Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος»

Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 21:15 Γράφτηκε από τον
Κ. Στεφανής: «Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος» Κ. Στεφανής: «Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος»

Στο Prismasport.gr, μίλησε ο Κώστας Στεφανής.
Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής της Μινωικής παρέθεσε δηλώσεις στο Prismasport.gr, όπου έκανε την τοποθέτηση του για την μέχρι τώρα πορεία της "μπάρτσα" ενώ τόνισε και τους στόχους της ομάδας από την Φορτέτσα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Πιο αναλυτικά:

"Η Μινωική είναι ένα σωματείο που σπάνια θα βρεις σε ερασιτεχνικό σωματείο. Οι άνθρωποι είναι ντόμπροι, αληθινοί και αγαπάνε την ομάδα. Τρέχουν πάρα πολύ για να μπορέσουμε εμείς να έχουμε αυτά που πρέπει. Μερικοί από αυτούς είναι ο πιστός στρατιώτης Νίκος Διλβόης, ο πρόεδρος Βαγγέλης Αλατσιανός, που είναι πάντα δίπλα μας και ο φροντιστής μας που μας έχει καθαρούς σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι τελευταία και σε εμάς δεν έχει λείψει τίποτα. Μας αδικούν πολλά αποτελέσματα που έχουν έρθει αρνητικά για εμάς, αλλά εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος για την παραμονή. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλο, έχουμε πολλά νέα παιδιά κάτι που πιστεύω πως δεν υπάρχει σε άλλη ομάδα, να έχει 17 νέα παιδιά...
Όπως στο κύπελλο, έτσι και εχθές παίξανε νέα παιδιά που έχουν πάρει παιχνίδια. Έχουν πολύ ταλέντο και πιστεύω ότι με την δουλειά που γίνεται στην Μινωική ότι θα τα καταφέρουν. Όσο για τον Μπάμπη τον Ντάγκινη, είναι ένας νέος προπονητής που έχει φιλοδοξίες, είναι καλός άνθρωπος, κατέχει το αντικείμενο και στηρίζει τα νέα παιδιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

 

Όσα δήλωσε για το Κύπελλο:
Έχουμε κληρωθεί με τον ΠΑΝΟΜ και θεωρώ ότι το παιχνίδι αυτό θα το πάρει οποίος το θέλει περισσότερο και πιστεύω ότι εμείς, εδώ που έχουμε φτάσει, έχουμε 2 στόχους 1) Παραμονή του πρωταθλήματος, 2) Κατάκτηση του κυπέλλου

 

Όπως και στο κύπελλο με τον ΟΦΑ εμείς παίζαμε μόνο με 3 μεγάλους και ο αντίπαλος έπαιζε κανονικά με 3 απουσίες μόνο. Αυτό δείχνει ότι η Μινωική στηρίζει πολύ τα νέα παιδιά".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport