Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Αποθέωση και συγκίνηση στο αντίο του Γ. Χατζησεβαστού

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 18:32 Γράφτηκε από τον

Στο ποδόσφαιρο όπως και στην ζωή  υπάρχουν μικρές στιγμές που μένουν χαραγμένες στην μνήμη σου και αποτελούν οδηγό για την πορεία σου.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που λες , ναι αξίζει να ασχολούμαι με αυτό το άθλημα που έχει τραβήξει τα πάνδεινα και όμως αντέχει.

Το τέλος της αναμέτρησης της Μινωικής με τον ΟΦΑ είχε πολύ δυνατές στιγμές.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου του Γιάννη Χατζησεβαστού μέσα από το Prismasport.gr  (δείτε εδώ) έφερε έντονα συναισθήματα σε όλους στην ομάδα της Φορτέτσας.

Στα πανηγύρια της επίτευξης του πρώτου τέρματος για την Μινωική ο σκόρερ Π, Ρουμελιώτης  πανηγύρισε με τον πρώην πλέον προπονητή λέγοντας του την εξής ατάκα «Δεν έχω πανηγυρίσει ποτέ με προπονητή αλλά με εσένα θα το κάνω»

Με τα το τέλος της αναμέτρησης στο καθιερωμένο «ολε» αντί το όνομα της ομάδας φώναξαν το όνομα του προπονητή Γιάννη Χατζησεβαστού.

Τέλος και πιο συγκινητικό από όλα ήταν τα δακρυσμένα μάτια του Γενικού Αρχηγού Νίκου Διλβόη που πραγματικά έκλαιγε  σαν μικρό παιδί αλλά και του άμεσου βοηθού Μπάμπη Ντάγκινη.

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός ήταν κάτι παραπάνω από προπονητής στην ομάδα αυτή και ο κόμπος στο λαιμό και η συγκίνηση  ήταν κάτι παραπάνω από φανερά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport