Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Το συγκινητικό αντίο του Γ. Χατζησεβαστού στην Μινωική

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 15:45 Γράφτηκε από τον

 Το τελευταίο του ματς με την Μινωική είναι αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Γιάννη Χατζησεβαστό.

Ο έμπειρος προπονητής που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι στην ομάδα της Φορτέτσας αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην συνεργασία του έπειτα από τέσσερα χρόνια προσφοράς.

Η απόφαση του Γιάννη Χατζησεβαστού είχε παρθεί πολλές ημέρες νωριτέρα όμως η περιπέτεια υγείας του καλού του φίλου Νίκου Διλβόη δεν του επέτρεπε να αποχωρήσει.

Φυσικά δεν έλειψε η προσπάθεια των παικτών της Μπάρτσα ώστε να τον μεταπέισουν να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, όμως ο ίδιος θεώρησε ότι έκλεισε ο κύκλος του

Ο έμπειρος προπονητής σε επικοινωνία του με το prismasport.gr με την επιστολή της παραίτησης του εξήγησε για ποιο λόγο πήρε την δύσκολη για εκείνον απόφαση και να ζητήσει μία συγγνώμη από όλους τους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν να τον μεταπείσουν.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Γ. Χατζησεβαστού:

"Φεύγω γεμάτος συναισθήματα αγάπη και εκτίμηση πράγματα που δύσκολα βρίσκεις σε ομάδες άλλα τα βρίσκεις εύκολα σε οικογένειες και η Μινωική ήταν η οικογένεια μου για 4 χρονιά.

Θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος μου και εκεί έκανα μονό φίλους,αφήνω πίσω μου ένα έργο που ήταν ο στόχος της διοίκησής να δημιουργήσει ομάδα με δικούς της παίκτες και νέα παιδιά.το πετύχαμε μαζί με την διοίκησή. Μία διοίκησή που ήταν πάντα κοντά μας.

Τους ζητάω συγγνώμη από αυτούς και τους ποδοσφαιριστές που έκαναν τα πάντα για να μεταπείσουν άλλα εδώ και καιρό είχα πάρει την απόφαση μου.το ματς με ΟΦΑ είναι το τελευταίο μου!

Τους ευχαριστώ όλους με τους οποίους συνεργαστήκαμε αυτά τα χρονιά.τον πρόεδρο Αλατσατιανό Βαγγέλη για το ήθος του και την προσωπικότητα του όλους τους συμβούλους παλιούς και νέους τον φροντιστή μας, τον συνεργάτη μου Μπάμπη Μτάγκινη που έχει πολύ μέλλον, τους έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα έπαιρναν τα δίπλα χρήματα και είναι αυτοί που παίρνουν στις πλάτες τους την ομάδα στα δύσκολα τα νέα παιδιά να μην σταματήσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε άλλα θέλω να σταθώ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ τον Νίκο Διλβόη. Τον ευχαριστώ για όλα...!!!!

Καλή τύχη στην Μινωική γιατι αυτό της λείπει μέχρι τώρα και τυχερός θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας αυτής και του εύχομαι να γευτεί τις χάρες που έζησα και γω!!!!!"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)