Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Ρωμανός και ΟΦΑ διεκδικούν το «βραβείο» ατυχίας!

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 17:45 Γράφτηκε από τον

Έχοντας έκαστος τέσσερις πολύ σοβαρούς τραυματισμούς Ρωμανός και ΟΦΑ τίθενται αντιμέτωποι με στόχο ένα βραβείο που δεν θα ήθελε κανείς να κατακτήσει.

Οι τραυματισμοί στον χώρο του αθλητισμού είναι κάτι το αναπόφευκτο και ιδίως του ποδοσφαίρου, όπου η σωματική επαφή και τα δυνατά μαρκαρίσματα, δίνουν και παίρνουν.

Πόσο μάλλον δε όταν οι ποδοσφαιριστές καλούνται να παίξουν σε κακούς αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό που έγινε φέτος όμως σε Ρωμανό και ΟΦΑ είναι απίστευτο.

Η ομάδα της Ελιάς μετά τους Μανουσάκη, Γκαναδάκη και Λεμονιά, πρόσθεσε και τον Αλέξανδρο Χαλκιαδάκη στους παίκτες που έχουν υποστεί ρήξη χιαστού την τρέχουσα σεζόν.

Ο Αλκιβιάδης Πλουσής σίγουρα θα εύχεται να τελειώσει και να μην ξαναέρθει αυτή η σεζόν για τον Ρωμανό, η οποία κακά τα ψέμματα ήταν εφιαλτική καθώς παρά τον πρώτο πολύ καλό γύρο στο πρωτάθλημα και τις συνεχόμενες προκρίσεις στο Κύπελλο, η ομάδα λόγω των τραυματισμών έμεινε με ένα ρόστερ 15 παικτών και μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν μεγάλο βάρος στα πόδια τους λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

Από την άλλη η ομάδα του Αρκαλοχωρίου έχοντας από πολύ νωρίς τους Δαγκωνάκη, Σφακιανάκη και Κλωνάρη «knock out» λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστησαν, ενισχύθηκε στα μετόπισθεν με τον έμπειρο Μανώλη Μονιάκη, ο οποίος λίγες εβδομάδες μετά υπέστη ρήξη έσω πλαγίου, με αποτέλεσμα να χάσει και εκείνος το υπόλοιπο της σεζόν.

Παρ'ολα αυτά το συγκρότημα του Λευτέρη Ρουσάκη αν και επηρεάστηκε ψυχολογικά και αγωνιστικά, κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)