Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Η μεγάλη ευκαιρία για τον δευτεραθλητή στην Α1 ΕΠΣΗ!

Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 17:25 Γράφτηκε από την

Η προκήρυξη της ΕΠΟ για τον κρητικό όμιλο στη Γ΄Εθνική δίνει την ευκαιρία σε μια ακόμη ομάδα από την Α1 ΕΠΣΗ να διεκδικήσει μέσω αγώνων κατάταξης το εισιτήριο ανόδου (διαβάστε εδώ).

Οι δευτεραθλητές από τις τέσσερις ΕΠΣ της Κρήτης θα λάβουν μέρος σε ένα μίνι πρωτάθλημα ενός ομίλου και δύο από αυτές θα ανέβουν στη Γ Εθνική! 

Στην Α1 ΕΠΣΗ είναι αρκετοί οι «μνηστήρες» για τον τίτλο, αλλά και για τη δεύτερη θέση. Δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν επενδύσει και δαπανήσει πολλά χρήματα για να πρωταγωνιστήσουν. Ο Αλμυρός, η Δαμάστα, ο ΠΑΟΚ και αθόρυβα αλλά με φιλοδοξίες ο Ρωμανός, ο ΠΑΝΟΜ, ο Ζαρός και δεν αποκλείεται να τη διεκδικήσουν και παραδοσιακά δυνατές ομάδες όπως είναι η Μινωική, ο Ανθεστίωνας, οι Μοίρες, ενώ πάντα υπάρχουν και οι εκπλήξεις. Κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να κάνει προβλέψεις, καθώς αναμένται να διεξαχθεί ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα! Τα διαπιστευτήρια τους οι ομάδες θα τα δώσουν μέσα στο γήπεδο!

Η ευκαιρία είναι μεγάλη και θα ισχύσει μόνο για μια σεζόν, έτσι ώστε την επόμενη περίοδο ο κρητικός όμιλος στη Γ΄Εθνική να συγκροτηθεί με 14 ομάδες. Όποιος καταφέρει να την εκμεταλλευτεί θα πάρει το πολυπόθυτο εισιτήριο για την άνοδο!

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ