Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση με Γενιτσαρίδη η Γόρτυνα

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 15:26 Γράφτηκε από τον

Την απόκτηση του ππλύπιερου στόπερ Βασίλη Γενιτσαρίδη ανακοίνωσε η Γόρτυνα.

Η Γόρτυνα δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται φέτος αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να πραγματοποιεί σπουδαίες προσθήκες.

Μία από αυτές είναι και ο Βασίλης Γενιτσαρίδης ο οοίος έμεινε ελεύθερος από τη Δαμάστα.

Ο πολύπειρος στόπερ  έχει αγωνιστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία σε Ηρόδοτο, Γιούχτα, ΠΟΑ, ένω έχει 8 συμμετοχές στη Super League ( Α εθνική) με τον Απόλλων Πόντου, 122 συμμετοχές στη Β' Εθνική με Καλαμάτα, Αγ. Νικόλαο και Ολυμπιακό Βόλου και 17 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά τις ανανεώσεις βασικών παικτών, η ομάδα μας προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση. Πιο συγκεκριμένα παίκτης της ομάδας μας είναι εδώ και λίγες ώρες ο Βασίλης Γενιτσαρίδης. 

Ο πολύπειρος αμυντικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του σωματείου μας και θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας, με τη πείρα του, τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και την προσωπικότητα του.

Ο Βασίλης αγωνίζεται στη θέση του σέντερ μπακ και προέρχεται από δύο γεμάτες χρονιές με Δαμάστα και Ζαρό αντίστοιχα. Έχει αγωνιστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία σε Ηρόδοτο, Γιούχτα, ΠΟΑ, ένω έχει 8 συμμετοχές στη Super League ( Α εθνική) με τον Απόλλων Πόντου, 122 συμμετοχές στη Β' Εθνική με Καλαμάτα, Αγ. Νικόλαο και Ολυμπιακό Βόλου και 17 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος.

Καλώς ήρθες στη Γόρτυνα Βασίλη.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)