Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Ζητά ακρόαση από την Επιτροπή διαιτησίας η Γόρτυνα | Δείτε την ανακοίνωση

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 11:21 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση της η Γόρτυνα αρχικά συνεχάρη τον ΠΑΝΟΜ για την νίκη του, την φιλοξενία του και την συμπαράσταση των φιλάθλων του στις αγανακτισμένες αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας  σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη φάση του 90ου λεπτού ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Παράλληλα τόνισε ότι θα ζητήσει ακρόαση από την Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΗ δίνοντας της το επίμαχο βίντεο, ζητώντας να τοποθετηθούν επίσημα επ αυτού.

Και τέλος ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να βρίσκεται εκεί σε κάθε παιχνίδι, αρχής γενομένης αυτό της Κυριακής με τον Ρωμανό, υποστηρίζοντας με θέρμη την προσπάθεια όλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων λεπτών του αγώνα ΠΑΝΟΜ-ΓΟΡΤΥΣ (Σάββατο 12/10/2019 γήπεδο Μαλίων) δηλώνει τα παρακάτω:


1. Συγχαίρει τον ΠΑΝΟΜ για τη νίκη του και ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση, τους παίκτες και τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας για τη φιλοξενία τους, και προς τιμήν τους,  για τη συμπαράσταση τους στις αγανακτισμένες αντιδράσεις μας  σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη φάση του 90ου λεπτού ο διαιτητικής της αναμέτρησης (αναποφασιστικότητα, παλινωδίες,  αλλαγή απόφασης, κπλ., κλπ.).


2. Η ομάδα μας θα ζητήσει εγγράφως, ακρόαση από το Σύνδεσμο Διαιτητών Ηρακλείου και την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΗ και θα τους παραδώσει το video με την επίμαχη φάση και τον τρόπο χειρισμού της από το διαιτητή του ματς, ζητώντας τους  να τοποθετηθούν επίσημα επ αυτού.


3. Τέλος ζητά από τους φιλάθλους της ομάδας μας, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο ματς με το Ρωμανό, να βρίσκονται σύσσωμοι σε κάθε αγώνα της ομάδας, υποστηρίζοντας με θέρμη την προσπάθεια παικτών, προπονητή και διοίκησης στο εφετινό πρωτάθλημα, απέναντι σε όλους όσους νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν  χωρίς ουσιαστικά να λογοδοτούν  πουθενά, παίζοντας ταυτόχρονα με τους κόπους και τις θυσίες των ανθρώπων ενός ολόκληρου τόπου, που προσπαθεί χρόνια τώρα να κρατήσει με αξιοπρέπεια, ζωντανή την αθλητική δραστηριότητα στο χωριό μας.


Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)