Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Δαμάστα: «Να διαφυλάξουμε τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό στο Ηράκλειο»

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 16:33 Γράφτηκε από τον
ΔΑΜΑΣΤΑ 2019-2020 ΔΑΜΑΣΤΑ 2019-2020

Διαβάστε την ανακοίνωση της Δαμάστας, σχετικά με το Pasillo που έκανε η ομάδα του ΟΦΗ πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γεντί Κουλέ".

Με ανακοίνωση της η Δαμάστα τονίζει ότι η κίνηση του ΟΦΗ να κάνει Pasillo στον πρωταθλητή Ολυμπιακό (κάτι αντίστοιχο που έκανε πέρσι η Δαμάστα στον ΠΟΑ) είναι δείγμα σεβασμού προς τον πρωταθλητή και τονίζουν ότι πρέπει να δαιφυλαχθεί ο ποδσφαιρικός πολιτισμός, το ευ αγωνίζεσθαι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά την ανάρτηση video από το Damasta FC TV σχετικά με τον περσινό αγώνα Δαμάστα-ΠΟΑ και τις ενέργειες που πρέπει να διέπουν την συμπεριφορά μας στα γήπεδα, στέλνουμε το μήνυμα ότι πρέπει να διαφυλάξουμε τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό, το ευ αγωνίζεσθαι και το σεβασμό που πρέπει να διέπει γηπεδούχους και φιλοξενούμενους, νικητές και ηττημένους. Η ενέργεια του ΟΦΗ να πραγματοποιήσει Pasillo στον Ολυμπιακό, αποτέλεσε την απόδοση σεβασμού στην πρωταθλήτρια ομάδα και ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ενέργειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε παράλληλα το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο να συνεχίσει να στέλνει το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι όπως κάνει τόσα χρόνια τώρα και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι που το σωματείο μας έχει συμβάλει σε αυτό το δρόμο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)