Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Ανανέωσε και ο Θωμάς Μπιμπίρης με την Δαμάστα!

Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 14:31 Γράφτηκε από τον
Ανανέωσε και ο Θωμάς Μπιμπίρης με την Δαμάστα! Ανανέωσε και ο Θωμάς Μπιμπίρης με την Δαμάστα!

Στην ανανέωση του πολύπειρου Θωμά Μπιμπίρη προχώρησε η Δαμάστα.

Η ομάδα του Μαλεβιζίου έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και έτσι θα συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζησεβαστού και για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας αναφέρει:

"Η πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα του Θωμά Μπιμπίρη έχει πολλά παράσημα και επιτυχίες αλλά ασφαλέστατα το όνομά του έχει συνδεθεί με την νέα εποχή της Δαμάστας.

Έτσι η διοίκηση ανακοινώνει την ανανεώνει την συνεργασία της με τον υψηλόσωμο αμυντικό, ποντάροντας στην μοναδική εμπειρία του και στην αδαμάντινη προσωπικότητά του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Θωμάς Μπιμπίρης φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Δαμάστας τον Ιανουάριο του 2019 στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και έκτοτε έδεσε απόλυτα με το σωματείο.

Η ηγετική του φυσιογνωμία ήταν πολύτιμη προκειμένου να διασφαλιστεί η άνοδος από την Α2 στην Α1 Κατηγορία και την περσινή περίοδο (2019-2020) στην Α1 ΕΠΣΗ ήταν εκ των αρχηγών στην πορεία πρωταθλητισμού και την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική. 

Πέρα από την σπουδαία αγωνιστική του παρουσία, ο Θωμάς Μπιμπίρης αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην υλοποίηση του κοινωνικού έργου της ομάδας.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Θωμά Μπιμπίρη μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ' Εθνική".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)