Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Συγχαρητήρια από τον Λευτέρη Αυγενάκη στη Δαμάστα

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 17:31 Γράφτηκε από τον
Η επιστολή απευθύνεται προς τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Δαμάστας Η επιστολή απευθύνεται προς τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Δαμάστας

 Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης με επιστολή του, συγχαίρει τον ΑΟ Δαμάστας για την κοινωνική του προσφορά, με αφορμή την διάθεση του αυτοκινήτου της ομάδας στο δήμο Μαλεβιζίου και την αλληλεγγύη σε ευπαθείς ομάδες και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η επιστολή που απευθύνεται προς τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Δαμάστας αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητά Μέλη,

Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της ομάδας σας και την πολύτιμη προσφορά που παρέχετε για τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές ανάγκες του Δήμου Μαλεβιζίου.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι πέρα από τις αθλητικές επιτυχίες που καταγράφετε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστείτε και εκτός αγωνιστικών χώρων με τις ουσιαστικές σας δράσεις.

Η διάθεση του αυτοκινήτου της ομάδας σας και η κάλυψη όλων των εξόδων κίνησης για το διάστημα των έκτακτων μέτρων, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την κοινωνική σας ευαισθησία και την αλληλεγγύη που δείχνετε για την φροντίδα των ευάλωτων ομάδων και όσων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους σας για αυτή την σπουδαία πράξη και εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσετε να σκοράρετε τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων.

Με εκτίμηση
Λευτέρης Κ. Αυγενάκης».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ