Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο πλευρό της μικρής Κωνσταντίνας η Δαμάστα

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 19:14 Γράφτηκε από τον

Η Δαμάστα βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ όμως είναι ξεκάθαρο ότι πέρα από πρωταθλήματα και διακρίσεις, δεν αλλάζει η φιλοσοφία του σωματείου και του προέδρου κ. Αντώνη Παπαδάκη για κοινωνική αλληλεγγύη και βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί η μικρή Κωνσταντίνα, η οποία λαμβάνει την αμέριστη στήριξη της Δαμάστας στον αγώνα της που έχει ξεκινήσει για να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας της.

Πριν λίγο διάστημα η οικογένεια της Κωνσταντίνας επικοινώνησε με την Δαμάστα και τον πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη, εκφράζοντας την αγωνία της για την πορεία της υγείας της.

Μετά τις επαφές που έγιναν και την επιβεβαίωση για την σοβαρότητα της κατάστασης του μικρού κοριτσιού, αποφασίστηκε η Δαμάστα να αναλάβει όλα τα έξοδα για να πάει στην Αθήνα για εξετάσεις ενώ ίσως χρειαστεί και επέμβαση, την οποία αναλαμβάνει οικονομικά εξ’ ολοκλήρου το σωματείο και ο κ. Παπαδάκης.

Κοντά στην συμπολίτισσά μας που ετοιμάζεται για τον αγώνα της για να είναι υγιής βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Δαμάστας και συγκεκριμένα εκ μέρους της διοίκησης το μέλος Αμαλία Στρατάκη, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος, ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός και οι ποδοσφαιριστές Ανέστης Αναστασιάδης και Θωμάς Μπιμπίρης.

Η Δαμάστα της έδωσε μια ανθοδέσμη, μια κούτα γλυκά και ένα φάκελο με χρηματικό ποσό από τον πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη για τα έξοδα νοσηλείας και μεταφέροντας τις ευχές όλης της οικογένειας του σωματείου για να ξεπεράσει σύντομα την περιπέτειά της…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μηνάς Αλμπαντάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Μηνάς Αλμπαντάκης

Σχετικά Άρθρα