Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Χατζησεβαστός: «Συναισθηματικό ματς για εμένα... έχουμε στόχο τη νίκη»

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 14:41 Γράφτηκε από τον

Πριν από το ματς του Σαββάτου όπου η Δαμάστα θα φιλοξενηθεί στο Πανεπιστήμιο από την Μινωική, μίλησε στο prismasport.gr ο Γιάννης Χατζησεβαστός.

Ο "Χάτζη" που έχει συνδέσει το όνομα του για αρκετά χρόνια με την "Μπάρτσα" τόνισε ότι είναι πολύ συναισθηματικό παιχνίδι για τον ίδιο ενώ σχολίασε ότι δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία η Μινωική. Επιπλέον ο τεχνικός της Δαμάστας υπογράμμισε ότι η ομάδα του έχει ένα στόχο και θα πρέπει και σε αυτό το ματς να κάνει αυτό που πρέπει...που είναι να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι πολύ συναισθηματικό για μένα απέναντι σε μια ομαδα που πέρασα περίπου τέσσερα χρόνια. Ξέρω ότι θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι στη Μινωική η οποία γνωρίζω πολύ καλά ότι η θέση της δεν είναι για τόσο χαμηλά. Οι συγκυρίες και τα ατυχή αποτελέσματα την έχουν φέρει σε αυτή την βαθμολογική θέση. Η ομάδα μου όμως είναι σε αρκετά καλή κατάσταση έχουμε ένα στόχο, είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν και όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι κ σε αυτό παμε για την νικη".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ