Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μ. Καουκάκης: «Όλοι γνωρίζουν πόσο υγιές σωματείο είναι η Δαμάστα»

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 14:45 Γράφτηκε από τον

Μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές της Δαμάστας ο Μανώλης Καουκάκης μίλησε στο prismasport.gr για τη νέα του ομάδα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Δαμάστας η οποία ήταν δύσκολή και απαιτητική αλλά και για τους στόχους της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο Μανώλης Καουκάκης τόνισε ότι το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αλλά εκέινος και οι συμπαίκτες πάνε να φανούν αντάξιοι όσων έχουν δημιουγήσει οι άνθρωποι που βίσκονται στην ομάδα της Δαμάστας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο prismasport.gr o Μανώλης Καουκάκης:

 "Bρισκόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Νομιζω ότι οποιοδήποτε άτομο δουλεύει αυτή τη στιγμή για το σωματείο που ονομάζεται Δαμαστα σίγουρα είναι ικανοποιημένο με το παραπανω και αυτό το γνωρίζουν όλοι πια στη τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Ενα σωματείο που όλοι γνωρίζουν πόσο υγιές είναι.

Από κει και πέρα βγάλαμε μια δύσκολη και απαιτητική προετοιμασία,μάθαμε τι ακριβώς ζητάει ο προπονητής μας και προσπαθησαμε στα φιλικά να αφομιωσουμε και να βγάλουμε μεσα στο γήπεδο πράγματα.

Θα μπορούσα να πω αρκετά για όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε αυτήν την ομάδα και για αυτά που μπορεί να πετύχει όμως πραγματικά έχω μάθει και εγώ ο ίδιος και από τους χαρακτήρες των συμπαικτών μου ότι περισσότερο μετράνε οι πράξεις και όχι τα λόγια.

Αλλωστε αν ρίξουμε μια ματιά και σε προπονητικό τιμ και σε ποδοσφαιριστές θα καταλάβουμε ότι αφήνονται υποσχέσεις αν μη τι άλλο υψηλές και που πιθανόν δύσκολα να βρεις σε άλλο σωματείο.

Παμε λοιπόν να φανούμε αντάξιοι σε όλο αυτό που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι της Δαμαστας και να βάλουμε τα δυνατά μας σε αυτό το ανταγωνιστικό σίγουρα πρωτάθλημα.

Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλα τα σωματεία και διψα για διάκριση.."

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νίκος Πατελάρος

Τελευταία άρθρα από τον/την Νίκος Πατελάρος

Σχετικά Άρθρα