Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Στ. Ανωγειανάκης: «Νίκη στην πρεμιέρα και πρόκριση στο κύπελλο»

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 22:01 Γράφτηκε από τον
Ο προπονητής του ΑΟΤυμπακίου, Στέλιος Ανωγειανάκης Ο προπονητής του ΑΟΤυμπακίου, Στέλιος Ανωγειανάκης

Του Μάνου Κασαπάκη

Ο Στέλιος Ανωγειανάκης συνεχίζει με πίστη την προετοιμασία της ομάδας του ΑΟΤυμπακίου.

Οι βλέψεις της ομάδας του Τυμπακίου είναι μια πορεία πρωταγωνιστική και σε αυτό το πλαίσιο ο ικανός τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις που παρέθεσε στο Prismasport.gr πως στόχος όλων είναι πρεμιέρα με το δεξί τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που θα έχουν όλες οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές με την έλλειψη επίσημων αγώνων στα πόδια τους αφού ο κορονοιός έχει βάλει εμπόδιο και έχουν να γίνει αγώνες εδώ και επτά περίπου μήνες.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του αναφέρουν:

"Καταρχήν να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν με υγειά και χωρίς τραυματισμούς.

Για την κλήρωση του πρωταθληματος τώρα, ξεκινάμε στην έδρα μας απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι αυτή του Ανθεστίωνα.

Για εμάς ανεξαρτήτου αντιπάλου ο στόχος είναι η νίκη, κάνοντας ένα καλό ξεκίνημα εκμεταλλευόμενη το γήπεδο μας και την έδρα μας, χωρίς να υποτιμάμε καμία ομάδα.

Όσον αφορά το κύπελλο κληρωθήκαμε με μια καλή και ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΝΟΜ. Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να παίξουμε το παιχνίδι μας προσπαθώντας να πάρουμε την νίκη -πρόκριση, κάτι που θα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Κλείνοντας να πω πως το μεγάλο πρόβλημα για μας αλλά και για όλες τις ομάδες είναι η μεγάλη αποχή, που φυσιολογικά θα επηρεάσει όλους τους ποδοσφαιριστές μέχρι να βρουν πάλι τα πατήματα τους ,τα τρεξίματα και τον ρυθμό τους, αφού έχουν να παίξουν σε επίσημο παιχνίδι σχεδόν 7 μήνες".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport