Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΤ

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 17:44 Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΤ Ξεκίνησαν οι εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΤ

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο του Α.Ο Τυμπακίου.

Με εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν τα μηχανήματα ώστε να ανατικατασταθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΤ, ο οποίος θα είναι τελευταίας γενιάς  και τεράστια συμβολή για αυτό το έργο είχε η περιφέρεια Κρήτης.

Αναλυτικά η ενημέρωση καθώς και οι φωτογραφίες που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια των έργων:

«Τα μηχανήματα της ανάδοχου εταιρείας δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΤ.

Ο καινούργιος συνθετικός χλοοτάπητας θα είναι τελευταίας γενιάς και σε συνδυασμό με τις βοηθητικές εργασίες θα μεταμορφώσουν το βοηθητικό γήπεδο σε υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιηθούν για προπονήσεις των ακαδημιών και της πρώτης ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Αντώνης Λαμπράκης δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και διαβεβαίωσε ότι το μέλλον της ακαδημίας και της Ομάδας του ΑΟΤ προδιαγράφεται λαμπρό. Άφησε όμως και να εννοηθεί ότι ο σχεδιασμός που θα είναι σε βάση τουλάχιστον τριετίας θα έχει πολύ διαφορετική μορφή από αυτό των προηγούμενων χρόνων.

Υπολογίζεται ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε δεκαπέντε περίπου μέρες και θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα παιδιά των ακαδημιών αμέσως μετα την λήξη της καραντίνας.

Πρέπει να σημειωθεί η τεράστια συμβολή της περιφέρειας Κρήτης και η προσωπική παρέμβαση του κύριου Σταυρού Αρναουτάκης και του Νίκου Συριγωνάκη όπως επίσης και η τεράστια συμβολή της δημοτικής αρχής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά προς τον Δήμαρχο κύριο Νικολιδακη και τον αντιδήμαρχο κύριο Γιάννη Φασομυτακη, Αντώνη Κωνσταντουλάκη αντίδημαρχο και παλαίμαχο τερματοφύλακα της ομάδας και τον πρόεδρο της κοινότητας Τυμπάκιού Χάρη Κοκαράκη που “ξέθαψαν” την μελέτη του γηπέδου και την προώθησαν με συνοπτικές διαδικασίες.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)