Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Στο προπονητικό τιμ του Αλμυρού ο Νίκος Τσαγκατάκης

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 13:38 Γράφτηκε από τον
Στο προπονητικό τιμ του Αλμυρού ο Νίκος Τσαγκατάκης Στο προπονητικό τιμ του Αλμυρού ο Νίκος Τσαγκατάκης

Εκτός από το ρόστερ στον Αλμυρό συνεχίζουν και την στελέχωση του προπονητικού τιμ.

Νέο μέλος των πορτοκαλί είναι ο Νίκος Τσαγκατάκης καθώς αναλαμβάνει καθήκοντα ως Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και βελτίωσης της απόδοσης των αθλητών καθώς και κινησιολογίας.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Γαζίου αναφέρει:

"Καλωσόρισες Νίκο.

✅Νέα προσθήκη στο προπονητικό τιμ με τον Νικόλαο Τσαγκατάκη να αναλαμβάνει καθήκοντα ως Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης και Βελτίωσης της απόδοσης των αθλητών καθώς και κινησιολογίας.
⚽ Ο Νίκος είναι κάτοχος διπλώματος Uefa B’, απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ µε επαγγελματικό προσανατολισμόµό στο πεδίο της Αποκατάστασης και Επανένταξης τραυματισμένων αθλητών, Εχει σπουδάσει ειδικές εφαρμογές αθλητικής φυσιοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον και είναι κάτοχος Master στην Βελτίωση Αθλητικής Απόδοσης & Ενδυνάμωσης.
⚽ ⚽ Έχει πολυετή συµµετοχή στο χώρο του ποδοσφαίρου (Τµήµατα Υποδοµής K17 και K20 του Γ.Σ. Εργοτέλη), επαγγελµατική εµπειρία ως βοηθός προπονητή και ως Βοηθός Αποκατάστασης και Επανένταξης Αθλητών σε ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές οµάδες ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στις ακαδημίες του Εργοτέλη.
⚽ ⚽ ⚽ Το ΔΣ του Αλμυρού και όλη η οικογένεια του σωματείου μας καλωσορίζουμε το Νίκο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)