Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Το ευχαριστώ του Γεωργίου στον αγαπημένο του Αλμυρό και η συγκινητική αναφορά του στον Γ. Γκαβόπουλο

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 17:40 Γράφτηκε από τον
Θανάσης Γεωργίου - Φωτογραφία: Νίκος Σωμαράκης Θανάσης Γεωργίου - Φωτογραφία: Νίκος Σωμαράκης

Διαβάστε τις δηλώσεις του Θανάση Γεωργίου, μετά το τέλος της θητείας του στον Αλμυρό.

Ο έμπειρος γκολκίπερ μιλώντας στο Prismasport.gr, θέλησε να αποχαιρετίσει δημόσια όσους συνεργάστηκε και να τους ευχαριστήσει για την βοήθεια τους κατά την παραμονή του στο Γάζι.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι κι η αναφορά του στον σύντεκνο του, Γ. Γκαβόπουλο τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον μεγαλύτερο στυλοβάτη των Οράνιε.

Ο Θανάσης Γεωργίου δεν θέλησε να πει αντίο, αλλά εις το επανιδείν στον αγαπημένο του Αλμυρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Γεωργίου:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, η πλήρωση της συνεργασίας μου με τον Αλμυρό, τον Αλμυρό της καρδιάς μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τους προπονητές που συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια, τους κ.κ.κ Βολονάκη, Πλεσίτη και Χατζηδιαμαντή. Ένα ευχαριστώ και σε μέλη της διοίκησης, τον κ. Βίστη, τον κ. Πάγκαλο, τον κ. Σταματάκη, τον κ. Χασουράκη που ζήσαμε όλο αυτό το όνειρο και πετύχαμε τον στόχο μας, έστω και αν το όμορφο ταξίδι για εμένα τελειώνει εδώ. Τελευταίο όμως αφήνω τον άνθρωπο από μεριά διοίκησης που κατάφερε να μπει στην οικογένεια μου, τον μεγαλύτερο στυλοβάτη του Αλμυρού και σύντεκνο μου Γ. Γακοβόπουλο. Ευχαριστώ για όλα τα όμορφα και άσχημα που καταφέραμε μαζί. Εύχομαι καλή συνέχεια και είμαι βέβαιος ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. Εις το επανιδείν!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)