Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Τα αδέρφια «goleador» του Γαζίου

Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 20:46 Γράφτηκε από τον

Είναι δύο αδέρφια που αναμφίβολα έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ιστορία του Αλμυρού.

Ο Ανδρέας, ο μεγαλύτερος αδερφός, είναι βαρύς επιθετικός, παλαιάς κοπής, με εξαιρετικό αριστερό πόδι, ο οποίος αγωνιζόταν επί σειρά ετών στον Αλμυρό, όντας για πολλά χρόνια και αρχηγός των Οράνιε και μέσα στην 5άδα των πρώτων σκόρερ της Α1 σχεδόν κάθε χρόνο.

Ο μικρότερος αδερφός, ο Πέτρος, ένας πολύ καλός περιφερειακός επιθετικός, ο οποίος επίσης είχε εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και εκ των αρχηγών των Οράνιε.

Ο λόγος για τα αδέρφια Στρατήγη, δύο πολύ αγαπητά παιδιά στον κόσμο του Γαζίου και οι συνήθεις σκόρερ του Αλμυρού τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ανδρέας Στρατήγης αποχώρησε το περσινό καλοκαίρι για να αγωνιστεί στον ΠΑΟ Κρουσώνα, ενώ ο Πέτρος Στρατήγης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Αλμυρό στην φετινή του προσπάθεια για το πρώτο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ στην ιστορία του.

Παρ'όλα αυτά η αγάπη του κόσμου της ομάδας του Γαζίου και για τους δύο παραμένει αναλλοίωτη με το πέρασμα του χρόνου, καθώς η συμβολή τους είναι τεράστια.

Μαζί κατέκτησαν το Κύπελλο ΕΠΣΗ, το 2014 στον τελικό κόντρα στον Ηρακλή Θερίσσου, με το "χέλι" όπως είναι το παρατσούκλι του Πέτρου να αγωνίζεται σε όλο τον αγώνα και τον Ανδρέα, να περνάει στο γήπεδο στο 57'.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)