Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Το νέο τεχνικό τιμ μέσα από τα μάτια του Αλμυρού

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 15:55 Γράφτηκε από τον
Νέο τεχνικό τιμ Αλμυρού Νέο τεχνικό τιμ Αλμυρού

Η σελίδα του Αλμυρού στο Facebook παρουσίασε με ένα ωραίο αφιέρωμα το νέο τεχνικό επιτελείο, με πρώτο προπονητή τον Κώστα Κιάσσο.

Ο Κώστας Κιάσσος είναι ο νέος προπονητής του Αλμυρού με βοηθούς τους Λευτέρη Κοσμαδάκη και Γιώργο Παναγιωτάκη.

Αναλυτικά το αφιέρωμα:

Το "Who is Who" του νέου προπονητικού μας τιμ.

 Τεχνογνωσία,Ταλέντο, Πάθος για δουλειά

 Ο Κώστας Κιάσσος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 1993 στον ΟΦΗ και ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2017 συμπληρώνοντας 24 χρόνια συνεχούς επαγγελματικής παρουσίας, με 646 συμμετοχές σε αγώνες όλων των κατηγοριών και στις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων, 12 συμμετοχές σε Champions League και Uefa Cup και 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ισπανίας.
Ως προπονητής κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΕ Μυλοποτάμου και συνεργάστηκε με τον ΑΟΑΝ (Γ'Εθνική).

 Ο Λευτέρης Κοσμαδακης (στο κέντρο της φωτογραφίας) αναλαμβάνει βοηθός προπονητή και αναλυτής αγώνων, είναι 25 ετών, και κάτοχος διπλώματος UEFA Β.
To 2017-18 ήταν βοηθός προπονητή στον Ανθεστίωνα, το 2018-2019 βοηθός προπονητή στον Ηρόδοτο (Γ Εθνική) όπου και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ διετέλεσε και μέλος του τεχνικού,
επιτελείου της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ (Α Εθνική).

 Ο Γιώργος Παναγιωτάκης (αριστερά στην φωτογραφία) προπονητής των Νέων, θα έχει άμεση συνεργασία με τον Κώστα Κιάσσο όχι μόνο σε θέματα; που αφορούν στον Αλμυρό αλλά και όσον αφορά στην ανάπτυξη των Νέων και στην προώθησή τους στην πρώτη ομάδα.
Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠαναθηναΪκού στις αναπτυξιακές ηλικίες, πριν αναλάβει θέση scouter και υπεύθυνος ακαδημιών για την ΑΕΚ στον Νομό Ηρακλείου, ενώ έχει συνεργαστεί με την ΑΕ Μυλοποτάμου καθώς και με τον Ηρόδοτο, πάντα σε θέσεις που αφορούν στις ακαδημίες και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)