Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Η fair play κίνηση του Σαράντου Σακλαμάκη

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 11:11 Γράφτηκε από τον

Πολλές φορές στους αγωνιστικούς χώρους γίνονται πράγματα εκτός των γκολ και μιας καλής προσπάθειας τις οποίες πρέπει και επιβάλλεται να χειροκροτάμε, οι λεγόμενες και ως κινήσεις fair play.

Χθες στο Γάζι και στο Αλμυρός - Πόρος συνέβη μία τέτοια κίνηση η οποία κέρδισε και το χειροκρότημα όλου του γηπέδου με πρωταγωνιστή τον Σ. Σακλαμάκη

Στο 40' λεπτό της αναμέτρησης ο Σαράντος Σακλαμάκης του Αλμυρού έχει την μπάλα στα πόδια με τον Αλέξανδρο Σπληλιώτη να τον μαρκάρει, ο επιθετικός του Αλμυρού τον απέφυγε και μπορούσε να συνεχίσει κανονικά την προσπάθεια του για γκολ καθώς δεν είχε κάνει κάποια παράβαση και ο Μανδαλενάκης, διαιτητής της αναμέτρησης δεν είχε σφυρίξει κάποιο φάουλ κατά του με την φάση να είναι πεντακάθαρη.

Ο Σακλαμάκης κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Σπηλιώτη ο οποίος σφάδαζε και προς τιμήν του πέταξε την μπάλα σε πλάγιο κερδίζοντας το χειροκρότημα όλου του γηπέδου αλλά και αμφότερων των πάγκων, όμως δυστυχώς έμεινε ο σοβαρός τραυματισμός του αμυντικού του Πόρου που εφόσον επιβεβαιωθεί θα μιλάμε για την δεύτερη ρήξη συνδέσμων του 20χρονου αμυντικού.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ