Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΕΚ Di Babbo Climatecnica: Το μυαλό στην Βόνη και στο γηπεδικό - Συνέντευξη Τύπου το απόγευμα στα γραφεία

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 13:00 Γράφτηκε από τον

Για μία ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια, το γηπεδικό αποτελεί μείζον θέμα για τους διοικούντες την ΑΕ Κατσαμπά.

Η ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη, φιλοξενείται στις Αγ. Παρασκιές από την Βόνη για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ το απόγευμα του Σαββάτου.

Παρ'όλα αυτά τουλάχιστον στην διοίκηση του συλλόγου του Κατσαμπά, το αγωνιστικό δεν αποτελεί κύριο μέλημα, αφού η κατάσταση του γηπέδου της ομάδας, είναι αυτή τη στιγμή το πιο "hot" κομμάτι, καθώς πρέπει παρθούν αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι, τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και τις Ακαδημίες.

Γι'αυτό ακριβώς τον λόγο οι ιθύνοντες της ομάδας και η διοίκηση του Γιάννη Μαστροκυριακάκη θα πραγματοποιήσουν Συνέντευξη Τύπου σήμερα στα γραφεία της ΑΕ Κατσαμπά, όπου θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις, που θα αφορούν κυρίως στο τι θα γίνει μέχρι να επανέλθει και πάλι στη πρότερη κατάσταση το γήπεδο, δηλαδή που θα πραγματοποιεί προπονήσεις και αγώνες, αλλά και οι εργασίες που θα γίνουν προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται στον Καρτερό.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο ΠΑΟ Κρουσώνα, προσφέρθηκε να παραχωρήσει το γήπεδο του για προπονήσεις και αγώνες στην ΑΕΚ Di Babbo Climatecnica έως ότου, μπορέσει να επιστρέψει στο "σπίτι" της.

Το Prismasport.gr θα βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ, σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να καλύψει το σημαντικό αυτό γεγονός για την ομάδα του Κατσαμπά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα