Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου αρχίζουν οι εγγραφές στην Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 10:13 Γράφτηκε από τον


Σε λίγες ημέρες αρχίζουν οι εγγραφές στην Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά – μέλος του επίσημου δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ – για όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που επιθυμούν να μάθουν ποδόσφαιρο.


Πιο συγκεκριμένα, οι εγγραφές αρχίζουν την Δευτέρα 19 Αυγούστου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) στο γήπεδο της ΑΕ Κατσαμπά (στον Καρτερό) από τις 6 το απόγευμα έως της 8 το βράδυ

.
Οι προπονήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται για κάθε τμήμα τρεις φορές την εβδομάδα.


Τι χρειάζεται για τις εγγραφές


Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 14 χρόνων.
Για την εγγραφή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση μίας αίτησης (δίδεται από την Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά), βεβαίωση παιδιάτρου, καρδιογράφημα και υπέρηχο καρδιάς.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 2816007824, 6983628444, 6945006966.


Λίγα λόγια για την Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά


Η Ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά είναι μέλος του επίσημου δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ και ξεκίνησε την λειτουργία της πριν δύο χρόνια.
Από την πρώτη στιγμή η προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε από τον κόσμο καθώς στην Ακαδημία ήρθαν αρκετά παιδιά τα οποία διπλασιάστηκαν την επόμενη σεζόν.
Φέτος, η Ακαδημία λειτουργεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με στόχο την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και καλλιεργώντας το ομαδικό πνεύμα.
«Στόχος της Ακαδημίας είναι τα παιδιά μέσα από το ποδόσφαιρο να διασκεδάσουν και να μάθουν πράγματα τα οποία θα είναι σημαντικά για την μετέπειτα πορεία για την ζωή τους. Αξίες, ιδανικά, τον σεβασμό, την ομαδικότητα, τη συνεργασία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος προπονητών της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τμήματα της Ακαδημίας προπονητές είναι οι:
Νίκος Μαστορίδης, Νίκος Βενέρης, Νίκος Καζάκος.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ