Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Αυτοί ξεκινούν εργομετρικά στον ΟΦΗ από την Τετάρτη

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 22:11 Γράφτηκε από τον

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του ΟΦΗ από αύριο που έχουν χωριστεί σε τρία γκρούπ και θα αρχίσουν να περνάνε από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις που θα κρατήσουν για τρεις ημέρες. 

Στη συνέχεια τη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν στο ΒΑΚ στις 8.30 το πρωί η οποία θα είναι κλειστή για τον κόσμο ενώ υπάρχει ένα ενδεχόμενο να γίνει ακόμη μια προπόνηση την ίδια ημέρα το απόγευμα. 

Στο πρώτο γκρούπ που θα περάσει από εξετάσεις στις 26/6 περιλαμβάνονται οι Μπολάκης, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Β. Σηφάκης, Περδίκης, Σουρνάκης, Δερμιτζάκης, στο δεύτερο γκρούπ στις 27.6 θα μετέχουν οι Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος Ντίνας, Σωτηρίου, Οικονόμου και στο τρίτο στις 28/6 οι Μπράουν, Ναμπί, Σακόρ Φερέιρα, Μεγιάδο, Πέρσον και Τσιλιανίδης. 

Ο Βαζ έχει περαιτέρω άδεια για οικογενειακούς λόγους και αναμένεται να έρθει στο Ηράκλειο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να ενσωματωθεί και αυτός στις προπονήσεις της ομάδας. 

Σε ότι έχει να κάνει με τους Περδίκη και Σουρνάκη δεν είναι επαγγελματίες αλλά ξεχώρισαν φέτος στην Κ19 του ΟΦΗ και αποφασίστηκε να ακολουθήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν κάποιους από τους δύο η και δύο γίνουν επαγγελματίες με τον ΟΦΗ. 

Σε ότι έχει να κάνει με τον Πλευράκη έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτως η άλλως δεν θα μετέχει στην προετοιμασία και μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν κάτι που έγινε με τους Κοντογιάννη και Παναγιώτου που υπέγραψαν σε ερασιτεχνικές ομάδες και έτσι αυτόματα έμειναν ελεύθεροι από τον ΟΦΗ. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)